sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Yrttejä talven varalle

Kasvimaalla ja parvekkeella on tänä vuonna kasvanut monia yrttejä ja vihanneksia. Niitä on tullut käytettyä pitkin kesää ja nyt vikana lomapäivänä ajattelin laittaa muutamia talteen myös tulevaa syksyä ja talvea varten. Mintut ripustin katon rajaan kuivumaan. Niistä on tarkoitus tehdä aikanaan minttuteetä. Persiljat puolestaan pakastin. Tomaatit, salaatit ja purjot menee heti käyttöön, mutta vielä olisi mietittävä mitä teen lopuille pinaateille, meirameille, timjameille ja muille yrteille. Pinaatin kai voisi myös pakastaa...mutta hieman epäselväksi vielä jäi, pitääkö se ennen sitä ryöpätä vai ei? Kokemuksia?

Mintut ripustin nippuina keittiön ikkunalle

Persilja päätyi silputtuna pakastimeen

2 kommenttia:

  1. Itse vain huuhtelin pinaatit ja heitin pussiin ja pakkaseen. Niitä on kiva sitten talvella käyttää vaikka vihersmoothieen!

    VastaaPoista
  2. No mutta tuohan kuulostaa helpolta! Taidan tehdä samoin :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...