keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Lelukoppa

Kesäkuussa syntyvän vauvan huone alkaa pikkuhiljaa saada muotonsa. Entisestä työhuoneesta työpöytä, vuodesohva ja kookas kirjahylly on saanut siirtyä pinnasängyn, lipaston ja vähän pienemmän kirjahyllyn tieltä. Seinät on maalattu ja uudet kalusteet on nyt saatu ainakin suurin piirtein paikoilleen. Nyt on siis itse sisustuksen vuoro. Verhot, matto, tauluja, lamppuja ynnä muuta tarvitaan. Lisäksi pitää järkätä kaappien sisältö uuteen uskoon, jotta viime viikolla saapuneen äitiyspakkauksen lukuisat vaatekappaleet sekä muut pienelle tulokkaalle jo kertyneet vaatteet ja tarvikkeet saadaan nätisti paikoilleen.

Vaikka moni asia on vielä hankkimatta, jotain kivaa huoneeseen ehdin jo shopata. Varpunen-blogin kautta törmäsin hauskoihin säilytyspusseihin. Yksi lähti heti tilaukseen ja nyt odottelen innolla milloin se saapuu. Tämä päätyy vauvan huoneeseen lelukopaksi :)


Pussukan kaveriksi aloin tekemään isoa virkattua koria harmaasta trikookuteesta. Lelukoppa tulee siitäkin. Siitä kuvia joskus myöhemmin kunhan saan sen valmiiksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...