keskiviikko 29. elokuuta 2012

Apua, meillä palaa!

Kukapa olisi uskonut, että ensimmäinen uuden kodin keittiöön liittyvä blogipäivitys näyttää tältä... Niinpä, tässä meidän kuukauden vanha keittiö nyt on.

Kärähtänyt keittiö

Vieläkin on vähän hämmentynyt olo eikä tarkkaa tietoa siitä mistä kaikki sai alkunsa. Mutta siis viime viikonloppuna meillä elettiin kauhun hetkiä, kun keittiössä syttyi tulipalo. Onneksi oli palohälytin ja hellan vieressä sammutuspeite, millä sain palon sammutettua. Palokunta ja ambulanssi kävi paikalla, palomiehet irroittivat kaapistoja tarkistaakseen ettei missään enää pala. Isot tuulettimet puhalsivat savua pois asunnosta. Kellekkään ei onneksi käynyt kuinkaan, mutta rumaa jälkeä tuli. Ja edessä remontti.

Noki valtasi koko yläkerran

Valkoinen keittiö on nyt osittain musta. Koko yläkerta oli täynnä nokipölyä ja savun hajua. Haju ollaan onneksi saatu jo pois tuuletuksen ja keittiön pöydällä hurisevan ionisaattorin avulla.

Mutta siis ainakaan vähään aikaan ei mitään ruokajuttuja ole tulossa. Ei ainakaan ennen kuin saadaan uusi liesi...

Ionisaattori hurisee keittiön pöydällä raikastaen ilmaa

Oli kyllä kaiken kaikkiaan ihan hirvittävän pelottava tilanne. Ja inhottavaa tämä sotku, tuleva remontti ja kaikki :/ Just kun oltiin päästy muuttamaan uuteen kotiin. Luulin jo että elämä alkaisi muuton jälkeen rauhoittumaan.

Voi itku.

6 kommenttia:

 1. Oho, onpa kauheaa! Onneksi kuitenkin vain materiaa... Mutta pelottavaa.

  Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelottavaa oli kyllä...näin seuraavana yönä painajaisia :/ Mutta oli onneakin matkassa :)
   Terkkuja, terkkuja!

   Poista
 2. Kamalaa! Onneksi ei käynyt kuinkaan ja olitte kotona. Meillä käännetään lieden sulakkeet aina kiinni kun ollaa poissa, koska koirista ei koskaan tiedä, mitä saavat päähänsä. Jaksamista sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan jatkossa meilläkin tosi varovaisia...vaikka enpä tiedä olisiko tässä tapauksessa mikään auttanut. En olisi uskonut, että pelkkä veden keittäminen voi saada jotain näin kauheaa aikaan!!

   Poista
 3. Hui tuota tulipaloa! Tulin muuten blogikaapista (hihii!) ja antaisin sulle tunnustuksen ihanasta blogista: http://rouvakooblog.blogspot.fi/2012/09/tunnustus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mahtavaa törmätä tuttuihin tätäkin kautta :D Ja kiitokset tunnustuksesta!
   Hiljalleen aletaan toipua palosta...tänään kävi siivoojat ja pian alkaa remontti. Ois kyllä hiljalleen kiva saada keittiö kuntoon. Onneksi kuitenkin on vielä grillauskelejä jäljellä ettei tarvii pelkän mikron varassa elellä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...