perjantai 2. syyskuuta 2011

Ruokatorstai - elokuu

Huih, nyt mennään jo syyskuussa...mihin tää kesä oikein hurahti? Nyt kun tämän kuun ruokatorstaikin jo lähestyy on kai viimein aika kertoa elokuisesta ravintolavisiitistä ;)

Tunnelmallinen ravintola Alia (lähde)

Elokuun ruokatorstaita vietettiin kesäisissä merkeissä kauniin ravintola Alian terassilla Mustikkamaalla. Paikka oli minulle täysin uusi tuttavuus, en ollut kuullutkaan kyseisen ravintolan olemassa olosta aiemmin. Ensivaikutelma ravintolasta oli tosi kiva; tunnelma oli viihtyisä ja paikka kaunis :) Alkupala vei kielen mennessään ja ehkä osittain siksi odotukset pääruoan osalta olivat korkealla.

Pääruoaksi valitsin siikaa, joka ikävä kyllä osoittautui suureksi pettymykseksi :( En lähde annosta tässä sen enempää analysoimaan, mutta kokonaisuudessaan siiasta ja kantarellimunakkaasta koostuva annos oli vetinen ja mauton. Voih, kävi ihan sääliksi sekä siikaa että ihania kantarelleja kun mietti mitä kaikkia herkkuja niistä olisi voinut saada aikaan!

Lötkö siika ei ollut ihan mun makuun... (lähde)

Kuitenkin muun pöytäseurueen annokset olivat paremman oloisia. Iski kyllä tosi paha annoskateus :) Lohdutukseksi sain onneksi muutamaa päivää myöhemmin ravintola Hvitträskissä herkullisen siika-annoksen, jota ehdin jo täälläkin hehkuttaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...