keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Suunnitelmat uusiksi

Syksyn aikana kirjoittelin ajatuksista työhuoneen sisustuksesta. Onneksi suunnitelma ei ikinä edennyt toteutukseen asti, sillä nyt uuden tulokkaan myötä huone saakin aivan uuden kuosin pienen vauvan majapaikkana. Alkuperäisestä, kovin mustavalkoisesta suunnitelmasta mennäänkin siis varmasti paljon värikkäämpään ja leikkisämpään suuntaan.

Vielä ei tiedetä tuleeko tästä pienen tytön vai pojan huone. Toisaalta ei ole aikomuskaan täyttää huonetta pelkillä vaaleansinisillä tai -punaisilla jutuilla, joten suunnittelun voi hyvinkin aloitta jo nyt :)

Tarvitaan ainakin jotain pehmeää, jotain turvallista ja jotain värikästä (lähde, lähde)

Onko teillä hyviä vinkkejä lastenhuoneen sisustukseen? Kivoja leluja, tekstiilejä tai muuten vaan jotain sopivaa?

3 kommenttia:

  1. Mäki oon meinannut ostaa mikille noi lakanat, ne on ihanat!:)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa aikaa tuo vauvanhuoneen suunnittelu ;) Ostimme Ikeasta leveän valkoisen lipaston ajatellen vauvan tavaroita ja vaatteita - se on osoittautunut oikein hyväksi ratkaisuksi. Sitä kamaa tulee nimittäin kertymään ja se on hyvä saada piiloon.

    Sisustuksellisia juttuja, joihin olen ollut tyytyväinen on katosta koukulla + siimalla roikkumaan laitettu mobiili. (meillä 2 kpl eri paikoissa) Niitä etsin niin pitkään kunnes löysin kertakaikkiaan upeat kaksi. Etsy.com paikasta löysin ihania, toisessa huovutettuja pilviä ja sadepisaroita. Toisessa kaksi huopakangaslintua ja linnunpesä munalla :) Ne on olleet ihanat sisustuselementit, ja vauvasta kiinnostavia -edelleen. (Yleensähän kaupassa myytävät mobiilit on diskovaloilla varustettuja nalle puh -juttuja ;)

    Lasten hyvin himmeä yövalo (sekin muuten ikeasta) on ollut aivan huippujuttu. Tutin antamiseen yöllä herättämättä kaikkia.. (ei siis normaali lamppu vaan juuri tuohon tarkoitukseen tehty..)

    Noin 1-vuotiaasta asti enempi käyttöön tullut pienen lapsen pöytäryhmä (matala valkoinen pöytä ja tuolit) on ollut kyllä visuaalisesti ihana ja nykyään myös erittäin käytännöllinen. Ostettiin jo ajoissa kylässä käyvien muidenkin lasten vuoksi...

    VastaaPoista
  3. Henna: Noi lakanat on tosiaan tosi ihanat..en mäkään niitä vielä oo ostanut, mutta suunnitteilla ainakin :)

    Mausteinen Manteli: Kiitos vinkistä mobilien suhteen! Kävin jo ihastelemassa tuolla monia erilaisia malleja. Just yövalot ja tommoset on niitä mitä ei vielä tiedä edes tarvitsevansa, mutta hyvä vinkki sekin :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...