keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Heippa taas!

PItkän hiljaiselon jälkeen ajattelin herätellä taas henkiin tätä blogia :) Aika on kulunut pian yksi vuotta täyttävän pikkumiehen kanssa touhutessa, uuteen kotipaikkakuntaan ja sen ihmisiin tutustuessa ja vähän myös mun toisen blogin parissa.

Vuosi sitten meidän vappuaatto päättyi Naistenklinikalle ja siitä muutaman päivän päästä esikoisemme jo syntyikin. Ensimmäinen vuosi on hurahtanut käsittämättömän nopeasti. Paljon on tapahtunut ja elämä ollut välillä ihan hyrskynmyrskyn, mutta nyt kaikki tuntuu viimein asettuvan aloilleen.

Uusi koti tuntuu jo kodilta ja kotiseutukin alkaa tulla tutuksi. Täältä on löytynyt uusia ihania ystäviä ja vauva-arjestakin saa nyt nauttia täysillä, kun keskosuuden aiheuttamat alkuhankaluudet, muuttohässäkät ja turhat remontit ovat jääneet viimein taakse.

Raffen unikaverit

Tästä eteenpäin tässä blogissa keskityn enemmänkin kaikkeen muuhun kuin ruokajuttuihin. Eli täällä kerron sanoin ja kuvin mitä meille, meidän kodille ja elämälle kuuluu. Ja puolestaan se mitä meillä syödään, löytyy siis jatkossa tuolta Johdatus kiusaukseen -blogista :)

Moni tutuista onkin kysellyt jo tämän blogin perään ja uskonkin, että tällä on jatkossa siinä mielessä vähän erilainen rooli nyt kun asutaan vähän kauempana eikä kaikkia ystäviä ehditä enää niin usein näkemään...

Mutta tässäpä ensimaistiaiseksi muutamia kuvia Raffen huoneesta. Siellä jouduttiin järjestystä vähän vaihtamaan...aiemmin pinnasänky oli kuvassa näkyvien taulujen alapuolella, mutta viime viikolla poika keksi aina herätessään alkaa repiä tauluja irti seinästä, joten päätin siirtää sänkyä sen verran kauemmaksi, ettei pienet sormet enää yltä tauluihin :)

Yksivuotiaan oma huone

Kirjahyllyssä odottaa vino pino lastenkirjoja, mutta toistaiseksi ei Raffen kärsivällisyys riitä satujen kuunteluun...mutta ehkä vielä joku päivä! Nyt Raffe mieluummin keskittyy kävelemisen harjoitteluun, pallon potkimiseen, kiipeilyyn ja kaappien tyhjentelyyn :) Aika aktiivinen pikkuinen poika meillä tuntuu olevan!

Tässä kaikki tällä kertaa. Pysykää kuulolla, vi hörs!

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...