tiistai 22. helmikuuta 2011

Pentukuumetta

Kun Lotta tuli meille Norjasta, tehtiin jalostusoikeussopimus, joka tarkoittaa, että Lotalla teetetään pentuja jossain vaiheessa :) Viimeisen viikon verran ollaan elelty jänniä aikoja. Lotalla nimittäin alkoi juoksu ja hetken jo vaikutti siltä, että pentuasia saadaan nyt vireille. Tällä kertaa kuitenkin aikataulu osoittautui vähän hankalaksi ja homma siirrettiin myöhemmäksi. Kasvattajalle oli tulossa jo toinen pentue hoitoon ja me ei myöskään oltais voitu pitää Lottaa ja pentuja kotona, sillä ollaan just kriittisimpään aikaan keväällä lomamatkalla..

Kuitenkin melko varmasti seuraavan juoksun yhteydessä eli noin puolen vuoden päästä Lotasta tulee viimein koira-mamma. Oon nyt jo ihan innoissani, ne pienet pennut on varmaan maailman suloisimpia :)

Tuntuu kyllä siltä, ettei siitä ole aikaakaan kun Lottakin oli vielä pentu.. Tässä Lotta 8 viikon ikäisenä :)

Lotta osasi ottaa rennosti vaikka oli vasta muuttanut meille

4 kommenttia:

  1. Ai ei se Lotta vielä saakaan pentuja, höh...mut ehkä sitten ensi kerralla!:)

    VastaaPoista
  2. Joo, näin kävi tällä kertaa..aikataulut meni ristiin eikä pentueelle olisi ollut riittävästi aikaa. Mutta ens kerralla sitten :)

    VastaaPoista
  3. Voi jea puol vuotta enää! :) ja mä muistutan tästä joka kerta ku toi pentujuttu tulee puheeks ni et mä sit haluun sitte tulla kattoo niitä vauveleita. :)

    VastaaPoista
  4. Joo Jasmine, tietty tuut kattoo hauvavauvoja :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...