perjantai 1. heinäkuuta 2011

Loma alkakoon!

Tänään se alkaa, kauan odotettu kesäloma! Tulossa varmasti ihana heinäkuu :) Loman aloitus ei kylläkään ollut mikään paras mahdollinen, toissapäivänä iski noidannuoli niskaan niin ettei pää eikä vasen käsi liikkunut juuri mihinkään suuntaan :( Otin siis varaslähdön lomaan pitämällä ensin parin päivän sairasloman.. Nyt onneksi alkaa jo olo helpottamaan ja näyttääkin siltä, että huomenna olen varmaan jo täysin kunnossa. Hyvä niin, sillä heti aamusta on lähtö Ahvenanmaalle :)

Alkavan loman kunniaksi tein jääteetä, jonka maustoin parvekkeella kasvatetulla mintulla. Tein teen vihreästä teestä ja lisäsin hieman sitruunahunajaa makeutta tuomaan.

Minttu viihtyy niin parvekkeella kuin teen seurassa

Parvekekin sai uuden kesäisen lookin turkoosilla raitamatolla :) Sattuipa löytymään myös maton sävyihin sopivat istuintyynyt...vaikka jäin kyllä itse vielä arpomaan oisko valkoiset sittenkin ollut kivemmat. Mutta joka tapauksessa tuolla on kauniina kesäaamuina kiva nauttia pitkiä, myöhäisiä aamupaloja :)

Kesäaamun aloitus kahdelle

5 kommenttia:

  1. Mekin ollaan menossa ens viikonloppuna ahvenanmaalle! Hääpäivää viettämään siis, vaikka se hääpäivä onkin jo nyt su. (Aattele, jo vuosi meidän häistä!

    Onko teillä jo vuosipäivälle suunnitelmia?:)

    Ps. Mun blogger-tunnistautuminen ei onnistu, siksi vain tällainen nimimerkki...vieläkin...

    VastaaPoista
  2. Kiva :) toivotaan että teillä on vähän paremmat kelit..nyt täällä on ollu ekaa päivää lukuunottamatta aika pilvistä. Ei olla vielä hääpäivälle vielä muuta suunniteltu kun Jasminen rippijuhlat, sattu just samalle päivälle :)

    VastaaPoista
  3. Aih, tuo maistuisi niin ihanasti näissä helteissä parvekkeella istuskellen :) Mukavaa lomaa, ja toivottavasti olet jo ihan toipunut noidannuolesta (kamala aloitus lomalle..huh)!

    VastaaPoista
  4. Joo, jäätee kuuluu kesään :)
    Onneksi noidannuoli helpotti aika nopeasti ja pääsin nauttimaan Ahvenanmaan reissustakin kunnolla..pistänkin sieltä tässä joku päivä vähän fiiliskuvia tulemaan!

    VastaaPoista
  5. Kiva nähdä niitä kuvia, enpä muista koskaan käyneeni siellä.. ellen nyt sitten lapsena joskus luokkaretkellä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...