sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Lomatunnelmia Ahvenanmaalta

Loma alkoi, kuten jo aiemmin mainitsinkin, rentouttavalla Ahvenanmaan reissulla. Pakattiin koira, ystävät ja itsemme autoon ja suunnattiin Turusta laivalla kohti Maarienhaminaa. Itse (hävettää tunnustaa) en ollut koskaan aiemmin kyseisellä saarella käynytkään, joten nyt oli korkea aika.

Päivät kului rattoisasti vaikkakaan kelit eivät olleet parhaat mahdolliset. Yhtenä päivänä vuokrattiin pyörät ja huristeltiin 60 kilometrin lenkki, mutta muuten kiertelimme aluetta autolla. Pyörälenkillä pysähdeltiin syömään välipalaksi metsämansikoita. Niitä kasvoi loputtoman paljon teiden varsilla :) Hyvä niin, sillä kahviloita ja muita oli harvassa.

Otoksia pyöräretkeltä

Tuulimyllyt on tyypillinen näky Ahvenanmaalla

Kastelmolman linna on Ahvenanmaan suurin nähtävyys

Muutama päivä Ahvenanmaalla riitti oikein hyvin varsinkin kun oli auto käytössä. Siinä ajassa ehdittiin tutkimaan saaren joka kolkka :) Olin hieman yllättynyt kuinka hiljainen paikka Ahvenanmaa oli. Odotin tältä näin heinäkuussa hieman elävämpää tunnelmaa: kahviloita, toreja, pyöräilijöitä, veneilijöitä, markkinoita, kesäteatteria ym. Kesäistä tunnelmaa kuten vaikka Porvoossa tai Naantalissa. Mutta kiva matka oli joka tapauksessa :)

4 kommenttia:

  1. Mulle tuli kanssa sama fiilis maarianhaminasta, onpa hiljaista. Just odotti toreja tms kesäistä hälinää enemmän.

    VastaaPoista
  2. Niin, oli kyllä aika oudon hiljaista..varsinkin kun luulis että tää heinäkuu ois siellä korkeinta sesonkiaikaa!

    VastaaPoista
  3. heheh aika hauska - sehän menee sitten melkein retriitistä :) ei ole oikeen mielikuvia millaista siellä on niin kiva nähdä ja kuulla :)

    VastaaPoista
  4. Hih, joo todellakin :) oli kyllä rentouttavaa..joskus on ihan kiva olla kaikessa rauhassa ilman turhaa hössötystä :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...