torstai 15. syyskuuta 2011

Kanafileet uunissa

Uunissa valmistuu vaivatta hyvää arkiruokaa. Nämä broilerin rintafileet sai kaverikseen mitä kaapista sattui löytymään. Ihan maukasta tästä tuli, toimi hyvin sekä pastan että riisin kanssa.

Kanafileet uunissa:
6 hunajamarinoitua broilerin rintafilettä
2 pientä punasipulia
1/2 punainen paprika
muutama aurinkokuivattu tomaatti
mango curry -mausteseosta
mustapippuria
1,5 dl ruokakermaa
1 dl emmentaljuustoraastetta

Asettele kanafileet uuninkestävän vuoan pohjalle. Laita päälle lohkotut punasipulit, viipaloitu paprika ja pieneksi pilkotut aurinkokuivatut tomaatit.
Lisää joukkoon muutamia marinoituja valkosipulin kynsiä. Jauha myllystä mustapippuria ja ripottele mango curry -maustetta maun mukaan. Lorauta päälle kerma ja lopuksi pinnalle juustoraaste. Kypsennä 200 asteessa 30-40 minuuttia.

Ennen ja jälkeen uunin

3 kommenttia:

  1. Nauratti oikein, kun löyty samat aineet kaapista. Tosin kana oli maustamatonta. Laitoin reilulla kädellä mangocurrya, chili-limeä ja viispippuria. Punasipulia ja suippopaprikaa isoina paloina. Lisäsin vielä salaattijuustokuutioita. Oli vitsin hyvää! Teen toistekin. Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Nauratti oikein, kun löyty samat aineet kaapista. Tosin kana oli maustamatonta. Laitoin reilulla kädellä mangocurrya, chili-limeä ja viispippuria. Punasipulia ja suippopaprikaa isoina paloina. Lisäsin vielä salaattijuustokuutioita. Oli vitsin hyvää! Teen toistekin. Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä sattuma :) pitäis itsekin tehdä tätä taas joku kerta...ei oo pitkään aikaan tullut tehtyä...

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...