Erityisesti kolmen ruokalajin illallisesta mieleen jäi letut, nam! Siis ne oli niiiin hyviä! Meillä kotona tehdään (ja syödään) aika paljon lettuja, mutta nää voitti ainakin mun mielestä ne kotitekoisetkin. Savun lettumestarin letut tarjottiin wanhan ajan vaniljajäätelön, raparperihillon, paahdettujen kinuskipähkinöiden, terva-omenahillokkeen, mansikkahillon ja kermavaahdon kera. Itse letut oli just sopivan rapeareunaisia ja tunnelmaan sopivaa makua toi lettujen päälle ohuena nauhana lisätty tervasiirappi. Näitä olisin voinut syödä loputtomasti ;)
Savuun kannattaa tutustua vaikka ihan vaan lettujen takia :) |
Aika hassua muuten, etten ole vielä aiemmin kertaakaan kirjoittanut tänne letuista. Niitä kun tosiaan tehdään meillä niin usein. Viimeksi eilen. Täytyypä korjata tilanne lähiaikoina :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti