maanantai 10. syyskuuta 2012

Ensimmäinen lusikallinen

Pienokaisemme on täyttänyt jo neljä kuukautta ja sai viime viikolla ensimmäisen kerran suuhunsa jotain muuta kuin maitoa. Hyvin tuntui maistuvan, oikein hymyssäsuin maisteli uusia makuja. Hymisi tyytyväisenä ja auko suuta toisen lusikallisen toivossa :)

Tänään olenkin sitten ahkeroinut ja tehnyt erilaisia soseita pakkaseen tulevia päiviä varten. Perunaa, porkkanaa, omppua.

Pienet annokset pakastuu jääpalamuotissa

Koska keittiömme on palon jäljiltä edelleen huonossa jamassa, olen joutunut opettelemaan mikron käyttöä vähän uudelta kantilta. Kypsensin potut, porkkanat ja omput elämäni ensimmäistä kertaa mikrossa. Onnistuuhan se niinkin, ihan näppärää jopa.

Meillä ei siis edelleenkään ole hellaa eikä uunia käytössä (menee vielä ainakin pari viikkoa!), joten ruoanlaitto on pelkän mikron ja grillin varassa :/ Onneksi grillauskelejä riittää edelleen.

4 kommenttia:

  1. Hei apua!! Oon täysin missannu sun comebackin vaikka ite siihen sua hoputinkin!:D Selailin kerralla kaikki päivitykset Rafaelin syntymään asti :D Mut kivoja postauksia ja kivan näkönen on uus koti (paloa lukuunottamatta)!!:) Hyvä että pikkuselle maistuu ruoka, et varmaan joudu enää käymään samanlaisia imetyssotia kun aikasemmin xD... Ilmottele hei sitte ku tuutte tännepäin, oli viimeks niin kiva nähä, että pitää ehdottomasti nähä uudestaankin. Käydään yhessä vaikka viimestään jouluostoksilla!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Joo ei onneks enää tarvii stressaa pojan syömisistä, oli se vähän rankkaa sillon alkuun. Mut nyt menee kaikki tosi hyvin :) Ja nähään toki joku kerta!

      Poista
  2. Voi ei tuo tulipalo! Onneksi mitään vakavampaa ei sattunut ja toivottavasti pääset pian kokkailemaan uudessa keittiössä :-)

    VastaaPoista
  3. Jooh, vähän ikävä juttu :/ Toistaseks keittiö on vielä remontin alla...toivottavasti tulis pian kuntoon! Onneks on kuitenkin vielä grillauskelejä jäljellä, että saa edes jotain syödäkseen ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...