perjantai 6. toukokuuta 2011

Ruokatorstai - toukokuu

Toukokuun ruokatorstaina vuorossa oli Kuurna. Tämä oli itselleni täysin uusi tuttavuus, joka osoittautui oikein sympaattiseksi paikaksi :) Ravintola on todella pieni, mutta tunnelmallinen ja viihtyisä oliivinvihreine seinineen ja romanttisine holvikattoineen. Menu vaihtuu viikoittain ja valita saa kolmesta eri alku-, pää- ja jälkiruoasta. Kerrankin siis riittävän vähän vaihtoehtoja minulle, joka en osaa ikinä päättää mitä ottaisin ;)

Tunnelmallinen Ravintola Kuurna

Alkuruaksi valitsin marinoituja silakoita tsatsiki-tyyppisen kurkku-jugurttisalaatin kanssa ja valinta osui juurikin nappiin, oli tosi hyvää! Pakko oli maistaa myös vähän kaverin lautaselta - hän oli valinnut luuydintä! Annos näytti lähinnä meidän Lotalle sopivalta ja makukin oli outo. Mutta tulipahan sellaistakin maistettua ;) Pääruoaksi söinkin sitten korvasieni-spelttirisottoa, mikä oli myös oikein onnistunutta. Annos tuntui kuitenkin melko tuhdilta ja osa jäikin sen vuoksi syömättä ja jälkkäri tilaamatta. Mutta siis tosi kiva paikka kaiken kaikkiaan oli :)

Huomenna tankataankin sitten nestettä ja hiilareita, sillä päivän ohjelmassa Helsinki City Run. Mitään huimaa aikatavoitetta mulla tälle elämäni ensimmäiselle puolimaratonille ei ole - kunhan pääsee juosten maaliin asti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...