Corfu-kastike tuo jännää makua kanapastaan |
Corfu-kanapasta:
n. 6 dl pastaa
n. 6 dl pastaa
3 maustamatonta broilerileikettä
1 prk Gaea Corfu -kastiketta
juustoraastetta
Kiehauta pastaa muutaman minuutin ajan. Pastan ei tarvitse olla kokonaan kypsää, sillä se kypsyy myös uunissa. Paloittele broilerileikkeet isohkoiksi kuutioiksi. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja ruskista kanapalat hyvin. Lisää joukkoon Corfu-kastike. Poimi kastikkeen mukana ollut laakerinlehti pois. Kaada hyvin valutettu pasta ja kanakastike uunin kestävään vuokaan ja sekoita ainekset keskenään. Raasta pinnalle juustoa. Paista uunin alatasolla 175 asteessa puolisen tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Muista poimia laakerinlehti pois kastikkeen seasta |
Tällainen pastavuoka on kätevä tehdä silloin, kun kaapista löytyy monia erilaisia pastanjämiä. Itse tyhjensin tähän kolmen eri pastalajikkeen pussin pohjat; penneä, simpukkapastaa ja täysjyvämakaronia.
Mmm, voiko mikään ruoka olla parempaa kuin pasta ja juusto.. Tekisi mieli kokeilla tätä, mutta juuri tällä hetkellä en syö pastaa enkä kanelia :)
VastaaPoistaJuu, pasta ja juusto toimii aina :) Mikäs ruokavalio kieltää kanelin? Vai allergiaako?
VastaaPoista:) Mahdollista allergiaa kanelin kohdalla..en ole vielä ihan varma..
VastaaPoistaHarmillista.. no toivottavasti asia selviää, tsemppiä :)
VastaaPoista