Välimeren tunnelmaa Eirassa (lähde) |
Mangessa päädyin ottamaan menun, joka alkoi härkäcarpacciolla. Pääruoaksi tarjottiin talon oma erikoisuus, bouillabaisse, josta kerrottiin seuraavaa: "Talon erikoisuus, Mangen Bouillabaisse, tarjotaan höyryävästä kattilasta, jossa tuoksuu mausteinen hummeri-kalaliemi. Liemen kanssa tarjoamme useita eri kaloja ja äyriäisiä. Todellinen seurustelu- ja herkutteluannos". Vaikka kalakeitto sinänsä kuulostaa kovin arkiselta, niin tämä oli kaukana siitä! Itse liemi oli tehty paristakymmenestä eri raaka-aineesta ja sen kanssa tarjoiltiin eri kaloja, kampasimpukoita ja scampin pyrstöjä. Näistä sai itse koota omalle keittolautaselle mieleisensä satsin ja lorauttaa päälle kuumaa kalalientä. Kokonaisuus kruunattiin vielä sahramiaiolilla ja parmesanilla.
Jälkkäriksi vielä sitruunaisen raikas panna cotta raparperin, mansikoiden, vadelmien ja pensasmustikoiden kanssa, nam :) Sain naapurilautaselta maistaa myös vadelmasorbettia..ja se vasta hyvää olikin! Kaiken kaikkiaan onnistunut visiitti siis.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti