perjantai 7. lokakuuta 2011

Työhuoneen tuunaus

Työhuone kokee lähiaikoina pienen faceliftin. Kaikki sai alkunsa siitä, että tarvitsemme uuden työtuolin. Samalla aloin ideoida myös kaikkea muuta uutta työhuoneeseen :) Valtaosa kollaasissa olevista jutuista meiltä jo löytyykin (lamppu ja pöytä Ikeasta sekä näppäintyynyt Sokokselta), mutta samaa mustavalkoista linjaa ajattelin jatkaa hankkimalla ainakin kivan Ikean Stockholm-sarjan raitamaton ja saman sarjan tyynyn. Lisäksi seinälle suunnittelin Therese Sennerholtin mustavalkoisia kortteja. Niitä voisi joko kehystää tai ripustaa pyykkipojilla jonkinlaiseen naruun tai vaijeriin työpöydän yläpuolelle.

Mustaa ja valkoista (kuvat valmistajan)

Työhuoneen seinissä on tällä hetkellä tapetit, mutta haluaisin ehkä maalata ne valkoisiksi..tätä täytyy kuitekin vielä miettiä. Työhuoneessa on myös vuodesohva, josta olisin valmis luopumaan. Sen tilalle nojatuoli ja vuoderahi olis kivemmat :) 

Kirjahylly on hieman haasteellinen. Kirjahyllyä ehdottomasti tarvitaan ja periaatteessa tykkään tällä hetkellä työhuoneessa olevasta hyllystä, mutta se on jäänyt jo aikapäiviä sitten pieneksi. Kirjoja kun tuppaa koko ajan kertyä lisää! En vaan mistään meinaa löytää mieleistäni uutta hyllyä, joka olisi riittävän tilava, muttei kuitenkaan liian iso...

Sitten siihen työtuoliin, josta siis kaikki sai alkunsa. Työtuoliksi meille tulee Variér Variable Balans. Tätä oon suunnitellut jo pitkään ja töissä olen kyseisen tuolin hyväksi kokenut. Kiva vähän erilainen vaihtoehto. Ja ergonominen, mikä on tärkeää, sillä kotonakin tulee istuttua aika paljon koneen ääressä. Toisinaan työn parissa, toisinaan muuten vaan. Nyt se sitten on tilattu valkoisella rungolla ja turkoosilla kankaalla, kiva piristys muuten mustavalkoiseen kotikonttoriin :)

Variér Variable Balans (kuva valmistajan)

4 kommenttia:

  1. Mä haluaisin kanssa ton hemmetin maton, mutta sitä ei ole missään myymälässä...mulla on jo suorastaan pakkomielle siihen!:D Onks sulla tietoa onko sitä tulossa taas?

    Kivalta näyttää suunnitelma, noita kortteja oon kanssa ihaillut blogeissa mutta eipä ne taida meille sopia. Ihailen sitten teillä niitä.:)

    VastaaPoista
  2. Höh, ite törmäsin samaan ongelmaan...eli eihän tota mattoa saakaan mistään! Olin jo ajatellut että oisin sen tänään käynyt hakemassa. Ärsyttävää mutta toivotaan että niitä olis lähiaikoina tulossa taas valikoimaan!

    VastaaPoista
  3. Mitkä nuo tuolin mitat ovat? Harkitsen itsellenikin työtuoliksi, jollei ole liian iso.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä, on hyvä tuoli istua! Mitat on kutakuinkin 40x70x50 cm (leveys, pituus, korkeus).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...