Kuuma peruna ja kylmä lohitäyte |
Nopea lohitäyte uuniperunalle
n. 80 g lämminsavulohta
1/2 punainen paprika
reilu 1/2 prk Créme Bonjour Cuisine Valkosipuli & Yrtit
tuoretta persiljaa
mustapippuria
Pilko lohi, kuutioi paprika pieneksi ja silppua pieni nippu persiljaa. Sekoita ainekset Creme Bonjour kastikeen sekaan ja mausta mustapippurilla. Tarjoile kuuman uuniperunan kanssa.
naminam :)!
VastaaPoistavoi ei, tuli himo :) ja vielä pe-ilta eikä mulla ole tällasta herkkua saatavilla.. huoh
VastaaPoistaNo voih, sun täytyy nyt muistaa laittaa potut seuraavaan kauppalistaan, että saat himon taltutettua :) Kivaa viikonloppua!
VastaaPoistaOi mitä herkkuja täällä! Harmi kun tuo toinen puolisko on kovin allerginen niin ei tule enää kalajuttuja tehtyä.
VastaaPoistaMinna.K: Kiitoksia :) Kiva blogi sullakin, kävin heti vilkaisemassa. Kaikkia ihania juttuja!
VastaaPoista