maanantai 24. lokakuuta 2011

Uunipottu ja lohitöhnä

Liemessä-ruokablogi muistutti minua uuniperunasta. Onneksi, sillä tämä arkiherkku oli unohtunut multa täysin jo vuosiksi. Heti seuraavalla kauppareissulla mukaan tarttui muutama Rosamunda, joiden kanssa tein savulohitäytettä.

Kuuma peruna ja kylmä lohitäyte

Nopea lohitäyte uuniperunalle
n. 80 g lämminsavulohta
1/2 punainen paprika
reilu 1/2 prk Créme Bonjour Cuisine Valkosipuli & Yrtit
tuoretta persiljaa
mustapippuria

Pilko lohi, kuutioi paprika pieneksi ja silppua pieni nippu persiljaa. Sekoita ainekset Creme Bonjour kastikeen sekaan ja mausta mustapippurilla. Tarjoile kuuman uuniperunan kanssa. 

5 kommenttia:

  1. voi ei, tuli himo :) ja vielä pe-ilta eikä mulla ole tällasta herkkua saatavilla.. huoh

    VastaaPoista
  2. No voih, sun täytyy nyt muistaa laittaa potut seuraavaan kauppalistaan, että saat himon taltutettua :) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Oi mitä herkkuja täällä! Harmi kun tuo toinen puolisko on kovin allerginen niin ei tule enää kalajuttuja tehtyä.

    VastaaPoista
  4. Minna.K: Kiitoksia :) Kiva blogi sullakin, kävin heti vilkaisemassa. Kaikkia ihania juttuja!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...