lauantai 17. maaliskuuta 2012

BLT

BLT: Bacon, Lettuce and Tomato. Siinä ainekset aina maistuvaan klassikkoleipään. Rapeaksi paistetun pekonin, rapsakan jäävuorisalaatin ja kypsistä tomaateista leikattujen paksuhkojen siivujen lisäksi näiden sandwichien tekoon tarvitsee paahdettua leipää, majoneesia ja ripaukset suolaa ja mustapippuria. Sitten vaan pinotaan kaikki täytteet leipäviipaleiden väliin ja syödään heti lämpimänä tai yhtä hyvin maistuu myös kylmänä. 

Nälkäisenä kokosin tällä kertaa oikein monikerroksiset jättileivät. Syöminen meni vähän hankalaksi kun ei leipä meinannut mahtua suuhun, mutta nälkä lähti :) 

Klassikkoleivän maineen saanut BLT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...