perjantai 30. maaliskuuta 2012

Keskeneräinen

Viimeksi mainitsin virkatusta korista, jota aloin tekemään tällä viikolla. Työ on edennyt hieman hitaasti... Ensin virkkuukoukku napsahti poikki ja kun olin saanut hankittua uuden koukun, kude alkoi loppua kesken. Viikonloppuna täytyy siis lähteä hakemaan lisää kudetta, jotta saan jatkettua hommaa ja korin joskus valmiiksi.

Kori hiljalleen valmistumassa

En ollut lainkaan varautunut näin suureen menekkiin kuteen suhteen, sillä alunperin tarkoitus oli tehdä selvästi pienempi kori. Pohjaa virkatessa kuitenkin innostus iski: vielä pari kierrosta, ja vielä pari. Ja niin tästä tulikin paljon suunniltetua suurempi! Pyöreän korin halkaisija on hieman yli 40 senttiä vaikka alunperin olin ajatellut jotain pari- kolmekymmentä senttistä. Korkeutta kopalle saa tulla reilu puoli metriä ja reunoille kantokahvat. On tän kanssa hommaa vielä jäljellä, mutta hieno siitä tulee, vai mitä :)

3 kommenttia:

  1. Pitkästä aikaa luen sun blogia ja oli kiva kun on tullu paljon uusia postauksia :) toivottavasti mäkin (kaikista tapahtumista huolimatta) tuun joskus näkemään teiän uuden tulokkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmasti :) Eipä oo enää kovin pitkä aika siihen kun pikkunen putkahtaa meidän perheeseen!! Terkkuja ja tsemppiä kevääseen :)

      Poista
  2. Ei ookkaan! Kauheen nopeesti aika on menny :)! Kiitos samoin teille :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...