maanantai 19. maaliskuuta 2012

Petipulmia

Tein juuri vähän aikaa sitten Lotalle uuden pedin. Peti on Lotan mielestä ihan okei, muttei kuitenkaan osoittautunut miksikään suosikkipaikaksi. Lähinnä Lotta tykkää tolla pedillä järsiä luuta, mutta nukkumapaikan etsii jostain muualta. Ollaan pedin paikkaa vaihdeltu kun ajateltiin ettei se siksi kelpaa, mutta joku muu siinä on vikana. Malli, materiaali vai mikä? ...ota siitä nyt selvää.

Viime viikonloppuna aloin sitten ompelemaan Lotalle uutta makuualustaa automatkustusta varten. Levitin pehmoisen teddykarvakankaan lattialle mittaakseni, leikatakseni ja laittaakseni nuppineulat paikoilleen. Saman tien kun sain kankaan lattialle Lotta marssi päättäväisesti sen päälle nukkumaan. Huokas vielä oikein syvään sen näkösenä, että "vihdoin noi tajus laittaa mulle kunnollisen pedin" :) Annoin tytön nukkua siinä puolisen tuntia ennen kuin jatkoin ompelua...en raaskinut heti häätää pois kun toinen näytti niin tyytyväiseltä!

Pedin nurkkaan ompelin tassun kuvan

Tein makuualustan kuitenkin auton mittojen mukaan, mutta saapa nähdä jääkö tämä sittenkin kotikäyttöön. Ehkä se toinen peti päätyy lopulta autoon...katsotaan nyt. 

Malli on tosi yksinkertainen, ompelin pehmoisen kankaan vaan sopivan kokoiseksi kaksinkerroin. Lopuksi ompelin vielä mustasta sametista nurkkaan tassun kuvan :)

Lotta tykästyi pehmoiseen petiin heti ja kantoi myös oman kilpparin testaamaan sitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...