sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Valmiina...hyppy!

Lotta on löytänyt lajinsa. Hassua miten voi koira olla niin mielissään kun pääsee toteuttamaan itseään ja näyttämään taitojaan agilityradalla! 

Täytyy myöntää, että Lotan innostus kyseistä lajia kohtaan on ainakin sata kertaa suurempi kuin mun, mutta täytyyhän koiran mieliksi edes silloin tällöin käydä treenaamassa. Varsinkaan nyt vauvamasun kanssa en todellakaan tunne oloani kovin kotoisaksi tuolla radalla...mun touhusta on nimittäin ketteryys kaukana!!! Mutta onneks Lotalla tuntuu kuitenkin olevan homma jo sen verran hyvin hanskassa, että mä voin ihan rauhassa lyllertää hieman jäljessä :)

Valmiina...hyppy!

2 kommenttia:

  1. Mukava blogi sinulla! Kiitos, kun saan vierailla :) Eksyin tänne jonkun ruokablogin kautta ja kiinnostuin Lotasta. Vesikoira-blogi löytyy myös minulta, joskin Italian serkkujen, osoitteessa www.lagottojenmatkassa.blogspot.com Ovat kyllä niin saman näköisiä pentuina, perrot ja lagotot :)
    Aurinkoisia kevätpäivän lenkkejä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa vaan lukijaksi :) kävin pikaisesti vilkaisemassa sunkin blogia, ihana vesikoirakaksikko teillä! Pitääpä tutustua sun blogiin tarkemmin tässä joku päivä oikein ajan kanssa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...