sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Pyyhkeiden uusi elämä

Eilen kokeilin jotain mitä ennen en ollut koskaan ennen kokeillut. Vanhat kulahtaneet pyyhkeet saivat uuden mahdollisuuden, kun iskin ne pesukoneeseen vihreän väriaineen kanssa.

Vähän kyllä jännitti millaiselta lopputulos tulee näyttämään, mutta ihan hyväthän niistä tuli. Tai ainakin paremmat. Vanhat pyyhkeet olivat nimittäin beiget ja täynnä tahroja, jotka eivät kunnolla lähteneet pyykissä. Olin mm. käyttänyt yhtä pyyhkeistä hiustenvärjäyksessä ja niistä tahroistahan ei tietty pelkällä pesulla pääse eroon... Olin jo heittämässä pyyhkeitä kokonaan pois, mutta koska ne muuten on ihan kivat, jättikokoiset, paksut ja pehmeät, päätin kokeilla vielä värjäystä. Ja onneksi kokeilin :)

Beiget kulahtaneet pyyhkeet on nyt vihreät

Sävystä ei tullut ihan niin kirkaan vihreä kuin mitä pakkauksen mallikuvat antoivat ymmärtää. Mutta tämä pyyhkeiden alkuperäisestä sävystä johtuva murrettu sävy on myös ihan kiva. Pääasia kuitenkin, että tahrat ei enää näy ja pyyhkeet pääsee taas käyttöön! 

Vihreän konevärin lisäksi ostin myös vaaleanpunaisen (kun kaupassa en vielä osannut päättää kumman värisiksi pyyhkeet haluan). Täytyy nyt pistää mietintään mitä seuraavaksi värjäisin. Ehkäpä kaapista löytyy vaikka joku kulahtanut valkoinen aluslakana, jota voisi piristää uudella pinkillä värillä...

3 kommenttia:

  1. Tuliko tahraisiinkin pyyhkeisiin tasainen väri? Mä värjäsin vaaleansiniseksi ja tummanharmaaksi tuolla samalla värillä - ja tahrat näkyy nyt kilometrin päähän! Tuli iso kasa koirapyyhkeitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ihan hyvin meni tahrat piiloon. Pyyhkeissä oli blondausaineen jättämiä jälkiä...en sitten tiiä että jos ois ollu tummaa hiusväriä niin oisko sillon peittänyt tahroja. Ite jäin miettimään, että mitenköhän väri pysyy..vai alkaako pyyhkeet pesu pesulta muuttumaan taas alkuperäisen värisiksi? Noh, se jää nähtäväksi! :)

      Poista
  2. Väri pysyy pesusta pesuun yhtä tiukasti. Samoin tahrat :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...