maanantai 18. huhtikuuta 2011

Kevätkauluri

Jottei pandapipo jää tämän blogin ainoaksi käsityöksi, niin tässä uusin tekeleeni. Talvella pitkästä aikaa syttynyt neulomis- ja virkkausinnostukseni on viime aikoina taas vähän lopahtanut, mutta eilen vaalivalvojaisia seuratessa sain tämän tekeleen viimein valmiiksi :)

Tätä kauluria aloin tekemään siis jo aikaa sitten. Alkuperäisen suunnitelman mukaan tästä piti tulla iso, paksu ja lämmin kylmää talvea ja paukkupakkasia varten..mutta kun se talvi jo meni ennen kuin ehdin tätä tehdessä edes puoliväliin, niin päätinkin tehdä tästä vähän kevyemmän version kevättä varten :D  

Kauluria koristaa virkattu reunus

Koko ruskea osa on helmineuletta. Tein tän pyöröpuikoilla siten, että tuubi on ns. kierteellä. Eli luodut silmukat kiepsautin kerran puikon ympäri ennen varsinaisen ensimmäisen kerroksen neulomista. Lopuksi toiseen reunaan virkkasin vielä valkoisen koristereunuksen. Mietin, että tekisinkö toisellekin reunalle samanlaisen. En kuitenkaan ainakaan vielä tehnyt..ja voi olla, että jätän tekemättäkin. Mun mielestä kun tosta tuli ihan kiva jo noinkin :) 

2 kommenttia:

  1. Hirmuisen suloinen tuo pitsireunus!! Kaunis huivi muutenkin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos! Olin suunnitellut tästä tosiaan vähän erilaista, mutta valkoinen pitsireunus teki tästä kivan keväisen :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...