lauantai 2. huhtikuuta 2011

Raikas lauantain lounas

Tonnikala on mun mielestä yksi parhaista salaatin täytteistä. Tänään lounaaksi teinkin helpon ja nopean tonnikalasalaatin. Erityisen helpon tästä teki se, että käytin suoraan purkista valkosipulilla maustettua tonnikalaa, jolloin itse salaatin maustamiseen ei juuri muuta tarvittukaan.

Nopea tonnikalasalaatti (2:lle):
erilaisia salaatteja (esim. punasalaattia ja rucolaa)
herneenversoja
kurkkua
1/2 paprika
8 kirsikkatomaattia
1 prk Rainbow valkosipulitonnikalaa
Rajamäen tummaa balsamicokastiketta
kurpitsansiemeniä
sitruunapippuria

Revi lautasen pohjalle erilaisia salaatteja ja herneenversoja. Pilko paprika ja kurkku isohkoiksi kuutioiksi ja halkaise kirsikkatomaatit. Valuta liika öljy pois tonnikalasta. Asettele pilkotut vihannekset ja puoli purkkia tonnikalaa annosta kohti salaattipedin päälle. Viimeistele annos muutamalla tipalla balsamicoa, ripauksella sitruunapippuria ja kurpitsansiemenillä.

Balsamicokastike ja kurpitsan siemenet viimeistelivät annoksen

2 kommenttia:

  1. Hei mä en voi tulla enää sun blogiin kun täällä tulee aina niiiiin nälkä!:D vitsi kun joku jaksaisi meilläkin tehdä jotain yhtä ihanaa...mut meillä syödään vaan perus nakkisoppaa ja jauhelihakastiketta...Samin kanssa ennen sentään tehtiin usein illalla herkkusalaatti. No ei tehdä enää...:/

    Mä otan joskus omaa lomaa ja tuun teille SYÖMÄÄN.:D

    VastaaPoista
  2. Heh :) No nyt ei muuta kun sovitaan joku päivä jolloin pakkaatte koko kompanian autoon ja tuutte meille syömään! Tai yksinkin saat tulla, ihan kummin vaan :) Ja ruokatoiveita otetaan vastaan, jos sellasia on! :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...