Leipäjuusto hillon kera on helppo ja nopea herkku. Erityisen maukkaan jälkiruoan tästä saa paistamalla juustopaloja pannulla muutaman minuutin molemmin puolin. Suoraan pannulta nostettu lämmin juusto maistuu lakka- ja/tai vadelmahillon kera. Tätä voi kokeilla vaikka vappupiknikillä, jos sattuu olemaan grilli mukana! Iloista vappua :)
Mä en tykkää siitä kun leipäjuusto natisee suussa...:D Toi juuston lämmitys tosin kuulostaa hyvältä.:)
VastaaPoistaMulla on sulle tunnustus, käyhän kurkkaa blogissa.:)
Juu, aikanaan meillä kotona tota juustoa kutsuttiin meillä narskujuustoksi just sen natinan takia :) Mutta kun sen paistaa/lämmittää niin se muuttuu sellaseks pehmeeks eikä enää narsku :) Saattaisit siis noin tykätäkin :)
VastaaPoistaOo, kiitos, minäpäs käyn kattomassa :)
Oi tää oli hyvä vinkki tehdä herkku näin! Raaaakastan leipäjuustoa :)! Oon tehnyt uunissa niin, että paloittelen juuston vuoan pohjalle, kermaa, hieman fariinisokeria ja lakkahilloa päälle ja uuniin. Namms :P
VastaaPoistaNam, kuulostaa tooosi hyvältä toi sunkin versio! Täytyypä joskus testata noinkin :)
VastaaPoista