perjantai 29. huhtikuuta 2011

Leipäjuustoherkku

Leipäjuusto hillon kera on helppo ja nopea herkku. Erityisen maukkaan jälkiruoan tästä saa paistamalla juustopaloja pannulla muutaman minuutin molemmin puolin. Suoraan pannulta nostettu lämmin juusto maistuu lakka- ja/tai vadelmahillon kera. Tätä voi kokeilla vaikka vappupiknikillä, jos sattuu olemaan grilli mukana! Iloista vappua :)

4 kommenttia:

  1. Mä en tykkää siitä kun leipäjuusto natisee suussa...:D Toi juuston lämmitys tosin kuulostaa hyvältä.:)

    Mulla on sulle tunnustus, käyhän kurkkaa blogissa.:)

    VastaaPoista
  2. Juu, aikanaan meillä kotona tota juustoa kutsuttiin meillä narskujuustoksi just sen natinan takia :) Mutta kun sen paistaa/lämmittää niin se muuttuu sellaseks pehmeeks eikä enää narsku :) Saattaisit siis noin tykätäkin :)

    Oo, kiitos, minäpäs käyn kattomassa :)

    VastaaPoista
  3. Oi tää oli hyvä vinkki tehdä herkku näin! Raaaakastan leipäjuustoa :)! Oon tehnyt uunissa niin, että paloittelen juuston vuoan pohjalle, kermaa, hieman fariinisokeria ja lakkahilloa päälle ja uuniin. Namms :P

    VastaaPoista
  4. Nam, kuulostaa tooosi hyvältä toi sunkin versio! Täytyypä joskus testata noinkin :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...