tiistai 26. huhtikuuta 2011

Pullantuoksuista kanapastaa

Tämä kreikkalaisvivahteinen kanapastavuoka syntyi kuin itsestään. Käytin tässä nimittäin valmista kastiketta :) Kreikkalainen Corfu-kastike toimii hyvin kanan ja pastan kanssa. Pullantuoksuisen tästä pastasta tekeekin juuri tuo kastike, joka on maustettu kanelilla!

Corfu-kastike tuo jännää makua kanapastaan

Corfu-kanapasta:
n. 6 dl pastaa
3 maustamatonta broilerileikettä
juustoraastetta

Kiehauta pastaa muutaman minuutin ajan. Pastan ei tarvitse olla kokonaan kypsää, sillä se kypsyy myös uunissa. Paloittele broilerileikkeet isohkoiksi kuutioiksi. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja ruskista kanapalat hyvin. Lisää joukkoon Corfu-kastike. Poimi kastikkeen mukana ollut laakerinlehti pois. Kaada hyvin valutettu pasta ja kanakastike uunin kestävään vuokaan ja sekoita ainekset keskenään. Raasta pinnalle juustoa. Paista uunin alatasolla 175 asteessa puolisen tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin. 

Muista poimia laakerinlehti pois kastikkeen seasta

Tällainen pastavuoka on kätevä tehdä silloin, kun kaapista löytyy monia erilaisia pastanjämiä. Itse tyhjensin tähän kolmen eri pastalajikkeen pussin pohjat; penneä, simpukkapastaa ja täysjyvämakaronia.

4 kommenttia:

  1. Mmm, voiko mikään ruoka olla parempaa kuin pasta ja juusto.. Tekisi mieli kokeilla tätä, mutta juuri tällä hetkellä en syö pastaa enkä kanelia :)

    VastaaPoista
  2. Juu, pasta ja juusto toimii aina :) Mikäs ruokavalio kieltää kanelin? Vai allergiaako?

    VastaaPoista
  3. :) Mahdollista allergiaa kanelin kohdalla..en ole vielä ihan varma..

    VastaaPoista
  4. Harmillista.. no toivottavasti asia selviää, tsemppiä :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...